Het klinkt cliché, maar het is echt waar: uw probleem is onze uitdaging. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij dag en nacht (ja, echt 24 uur per dag!) bereikbaar zijn om storingen aan uw elektrische installatie te verhelpen. Maar, om er nog maar een cliché tegen aan te gooien, voorkomen is beter dan genezen!

Ons advies: laat uw elektrische installatie regelmatig controleren of keuren. Als er op dat moment problemen aan het licht komen, kunnen wij die direct op vakkundige wijze verhelpen. Dat is toch fijner dan wanneer u ’s ochtends beneden komt en de hele vriezer ontdooid is, omdat de stoppen plots doorgeslagen zijn (om maar een voorbeeld te noemen).

Service en onderhoud verrichten wij voor zowel de particuliere als de zakelijk markt. Of het nu gaat om een stopcontact, lamp, meterkast, computeraansluiting of complete installatie, wij zijn van alle markten thuis.

Huis gekocht?

Heeft u een huis gekocht? Gefeliciteerd! Als het een nieuwbouwhuis is, is de elektriciteit net aangelegd en is onderhoud nog niet nodig. Maar als u een bestaand huis heeft gekocht, hoe weet u dan zeker dat de elektrische installatie in orde is? Dat het licht gaat branden als u de schakelaar omzet en de waterkoker het doet als u de stekker in het stopcontact steekt, zegt niet alles. Je weet nooit of de vorige eigenaar zelf dingen (onprofessioneel) aangepast heeft of al heel lang niet naar de elektrische installatie omgekeken heeft.

Om er zeker van te zijn dat de elektriciteit in uw nieuw gekochte huis goed geregeld is, bieden wij een stroomveiligheidsanalyse (SVA) aan. Wij analyseren het volledige elektriciteitsnetwerk in uw woning om te controleren of uw stroom veilig verloopt. Indien we problemen tegenkomen, adviseren we u over de mogelijke oplossingen. De kosten voor een SVA bedragen € 297 (ex BTW).

 

SVA aanvragen