Inbraak De Lier, WestlandSchrik niet, maar jaarlijks vinden er ruim 91.000 inbraken plaats in Nederland. Dat zijn er gemiddeld 249 per dag! Beschikt u over de juiste inbraakbeveiliging? Als een inbreker bij u voor de deur staat, komt hij dan binnen? Niet als het aan ons ligt.

Inbraakbeveiliging

Wij kunnen uw woning of bedrijf volledig voorzien van een compleet en draadloos elektronisch inbraakbeveiligingssysteem. Daarnaast kunnen we een toegangscontrolesysteem op uw bedrijf aansluiten, zodat niet iedereen zomaar naar binnen kan.

Geef inbrekers geen kans

Weet u zeker dat een inbreker bij u niet binnen komt? Zij zien mogelijkheden waar u zelf nooit bij stilgestaan heeft. Wij kijken graag met u mee of uw eigendommen goed beveiligd zijn. Vraag nu een gratis inbraakbeveiligingsanalyse (IBA) aan. Wij controleren uw woning of bedrijfspand en adviseren welke stappen u kunt ondernemen om inbrekers buiten de deur te houden.

 

IBA aanvragen

 

 

 

In 2013 is de site Misdaad in Kaart online gegaan. Vul hier uw woonplaats in en zie direct hoe vaak er de afgelopen maanden in uw woonplaats is ingebroken of er een poging toe gedaan is.